Mikä EB?

Explorer Belt, tutummin EB on Suomen Partiolaisten järjestämä kansainvälinen partiomatka noin 18-26 -vuotiaille partiolaisille. Matka kestää noin kuukauden ja suuntautuu yhteen kohdemaahan. Explorer Beltin maailmaan kuuluu lukuisia perinteitä, mysteereitä sekä salaisuuksia, jotka avautuvat aikanaan – älä siis ihmettele, jos mikään ei ole selvää edes itse matkalla! EB:llä vallitseva yhteishenki on maailmankuulu ja erityinen osa koko matkakokemusta yhdessä ympäri Suomea tulevien partiolaisten kanssa.

Matkan aikana osallistujat vaeltavat pareittain vähintään 200 km kymmenen päivän aikana ja tutustuvat kohdemaan kulttuuriin ja paikallisiin asukkaisiin. Vaelluksen aikana oman kännykän tai rahan käyttö ei ole sallittua, vaan tarkoituksena on turvautua saatuun apuun ja näin luoda kontakteja paikallisten kanssa. Jokainen tienristeys kuljettaa uuteen suuntaan etkä koskaan voi vaelluksella herätessäsi tietää, missä nukut seuraavan yösi. Vaellus on itsensä voittamista niin henkisesti kuin fyysisestikin. EB:lle voit hakea joko parin kanssa tai yksin, jolloin yksin hakeneista muodostetaan vaellukselle uudet parit. Vaelluksen lisäksi kohdemaahan tutustutaan loppumatkan ajan yhdessä muiden kanssa.

Vuoden 2019 Explorer Belt -matkan kohdemaa julkaistaan keväällä 2018 ja hakuaikaa riittää aina syksyyn saakka. Seuraa siis sosiaalista mediaa ja hae mukaan elämäsi seikkailuun!

EB 2019 Facebookissa ja Instagramissa!

EB-vaellus on elämäsi matka – EB Unkari 2017

Valmiina vaellukselle! EB Unkari 2017

Explorer Belt 2017